Yoga på Stol

Yoga på Stol är en kurs för dig som brukar använda stol under yogapasset. Här är yogapositionerna anpassade för att du ska få mesta möjliga effekt av yogapasset även om du inte kan sitta i lotusställning eller med korslagda ben på yogamattan. Som vanligt startar yogapasset med djupandning. Här liksom senare under vilan, kan du välja om du vill sitta på stol eller ligga på en mjuk yogamatta i ull. Efter andningsövningen följer en lång sekvens av yogarörelser sittande på stol eller stående. Vi avslutar med meditation.

”Yoga på Stol”

Torsdag kl.11.00-12.30
29/8 – 2/12
Terminsavgift 15 ggr 3500 kr, Drop In 275 kr
Anmälan: gryningstimman@gmail.com
Info: https://www.gryningstimman.se

Vem är jag?

Annette Westberg ”Ngawang Tseten Tashi”

Jag började min andliga resa med att intressera mig för meditation. Under sent 80 tal provade jag olika meditations och yogaformer. Jag föll för den Buddhistiska Stillhetsmeditationen och praktiserar den än i dag. Jag har pendlat mellan Barcelona och Göteborg under 9 års tid då jag studerade buddhistisk filosofi och meditation för Lama Dondrup och Jamyang Tashi Dorje Rinpoché på klostret Sakya Tashi Ling. Efter en svår olycka för 23 år sedan blev yogan en viktig del av min rehabilitering.

2006 utbildade jag mig till lärare i Kundaliniyoga. Därefter följde flera kurser med inriktning på att hantera smärta och kroppens begränsningar inom yoga. Jag har utbildad mig i Medicinsk yoga, Fibro Yoga, Yin Yoga, Yoga 50 plus och Hormony Yoga.

Efter att ha undervisat i yoga i 15 år och meditation över 25 år har en egen form av mjuk medicinsk yoga vuxit fram. Det viktigaste tycker jag är att lära känna sin kropp och acceptera livets föränderlighet. Att hitta glädjen i att vara i varje ögonblick. På yogamattan tränar du för att sedan ta med dig det du lärt dig ut i livet.

Välkommen att uppleva yoga och meditation tillsammans med mig!

Annette
https://www.gryningstimman.se