Betty Kidane

Välkommen till en vacker resa till att bli hel. Manifestera din dröm och bli den fria själen du är i ditt hjärta. Jag är här för att inspirera dig till att finna ditt inre ljus, din högsta potential i dig själv och till livet.

To Become a Healer you have to Heal Yourself

År 2017 förändrades mitt liv, jag fick mig ett andligt uppvaknande och på ett djupare plan blev jag medveten om mig själv, min kropp och mitt liv. Sen dess har jag utvecklat mig personligen och andligen med hjälp av andliga lärare, yoga, samtal och genom självläkning till min egna medicin. Allting i mitt liv har skett utifrån ett högre syfte och resan men mig själv har varit långt ifrån lätt. Jag har fått vandra med mig själv för att finna min egna medicin så att jag kan hjälpa andra vandra i kärlek och i frihet med sig själva.

Vi alla bär på en obegränsad potential inom oss. En kod om vem vi är. För att vi ska kunna finna vår kod, vår sanna natur, vår inre kärna, behöver vi göra jobbet med oss själva. Vi behöver frigöra oss ifrån våra omedvetna beteenden och rädslor, för att kunna gå djupare in i kärleken till oss själva.

Mitt kall på jorden är att skapa en vacker värld, en värld i gemenskap och i fred. Jag tror och vet att vi alla kan skapa en vacker värld tillsammans, men först behöver vi skapa freden och kärleken inom oss själva.

Så hur kan jag hjälpa dig? Med mina kraftfulla behandlingar, transformativa samtal, samt med en stark intuition vägleder jag dig in till din inre röst och längtan.

I det förflutna hittar vi våra svåra livserfarenheter, positiva livserfarenheter, präglingar och föreställningar om hur livet borde vara. Vi hittar orsaker till våra blockeringar och begränsningar men också nycklar till vår framgång, samt ledtrådar till vem vi är i vår sanna natur. Jag lyfter fram det som behöver belysas för ditt personliga och andliga växande. Jag håller ett tryggt space för dig och tillsammans hämtar vi tillbaka delar av dig som försvunnit längs vägen.

Utbildningar och Behandlingar

Reiki steg 1 och steg 2 – Utbildad och diplomerad på Gaia Life kursgård

Reikihealing är en universell livskraftsenergi. Reikin är en vacker, mjuk och transformerande behandling. Behandlingen öppnar upp för mer energi och fyller på med ljus och kärlek. Energin flödar igenom vårt energisystem, vilket gör att den öppnar upp för blockeringar, trauman och undantryckta känslor. Reikin hjälper oss att förlösa gamla sår och präglingar som vår själ går runt och bär på, som i långa loppet kan ge symptom för sjukdom. Denna behandling hjälper oss att släppa taget om det som hindrat oss ifrån att leva fullt ut, vi blir numera ett med vår själ, kropp och hjärna.

Holistik Life Coach – Utbildad och diplomerad på Lightworker Academy enligt ICF – International Coach Federation

Jag är utbildad som life coach enligt ICF – international coach federation. Min coach utbildning motsvarar utbildningskravet för internationell certifiering enligt ICF. Jag valde sedan att fördjupa mina kunskaper som holistik life coach, där det öppnar upp för mer djupgående, terapeutiskt, emotionellt, mentalt, helande, själsligt, intuitivt och mediala samtal.

Som holistik life coach samtal guidar jag dig och ger dig verktygen du behöver för att få komma i kontakt med din inre röst och visdom. Tillsammans jobbar vi för att skapa det liv du drömmer om och som du är skapt för att leva. Vi alla har en kod inom oss, en kod, en sanning om vem vi är. Tillsammans jobbar vi för att komma närmare din sanna natur, så att du kan få självförtroendet, motivationen, riktlinjer för att skapa ett liv som du älskar.

Dessa samtal är djupa, transformativa, läkande och utvecklande. Vi möts precis där du är i livet. Jag arbetar med hela dig – intellekt, ord, kropp, känsla, intuition och själ. Med det skapar vi en medvetenhet av vem du är och hur du vill vara och leva ditt liv.

Whomb Healing – Utbildad och diplomerad på Gaia Life kursgård

Whomb healing är en fantastik behandling för dig som kvinna. Denna behandling och kraft hjälper dig att connecta till din livmoder och läka henne. Vår livmoder hon vet precis. Hon bär på visdom, magi och skönhet. Hon är vår intuition och vår kreativitet. Hon håller våra sår och trauman, och hon bär med sig präglingarna ifrån våra förmödrar sen generationer tillbaka.

Denna behandling hjälper dig att frigöra stagnerad energi som vi kvinnor ofta bär på. Whomb healing öppnar upp för ny kraft och väcker den feminina, sensuella energin inom dig. Behandlingen öppnar upp för läkning, acceptans, förlåtelse och självkärlek.
Whombhealing sätter dessutom fart på lymfsystemet, frigör spänningar och stress och balanserar organ och hormoner.

Vill du ta plats i dig själv och bli den magiska kvinnan du är, så är whombhealing en vacker behandling för dig.

Intuitiv Healing Massage – Avspänningsmassage – Utbildad och diplomerad hos Ylva Segerud

Intuitiv healing massage är en behandling för dig som vill bli omhändertagen, till dig som vill släppa taget om vardagen och landa i nuet. Behandlingen hjälper dig att frigöra smärta som du bär på din fysiska kropp. Behandlingen löser upp spänningar och blockeringar genom varsamma korrigeringar av de berörda problemområdet. Med healing massage får du bättre sömn, minskad muskelspänning, motverkan mot stress och stärkt immunförsvar.

Behandlingen hjälper dig att komma i kontakt med ditt parasympatiska nervsystem som ser till att kroppen hamnar i ett djupt avslappnat tillstånd, samt att matsmältning och tarmrörelser aktiveras.


Varmt välkommen till att kontakta mig. Ser fram emot ett vackert möte!

E-post: werqihealing@gmail.com

Telefon: 0722-520 602