Kundaliniyoga

Inger Åkerlund – Kundaliniyoga och Sensing Yinyoga & Yoga Nidra

Inger är internationellt certifierad meditations- och Kundaliniyogalärare och utbildad lärare i Sensing Yinyoga, Yoga Nidra, Yoga på stol, Barnyoga och Gongspel.

Kundaliniyoga 
Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som består av kroppsställningar, andningstekniker, meditation, mantran och avslappning;
det handlar om en fysisk, mental och andlig träning.

Vid varje tillfälle går vi igenom och utför olika yogaövningar och yogapass, arbetar med andningen och mediterar. I passen ingår även djupavslappning med och utan gong.

Ullmattor, meditationskuddar och filtar finns att tillgå. Kurserna passar för såväl nybörjare som mer vana utövare.

Information om aktuella kurser:
https://akerlundyoga.se

Kontakt:
i.e.akerlund@telia.com

Sensing Yinyoga & Yoga Nidra
Sensing Yinyoga – i liggande och sittande yinpositioner använder vi rörelser såsom vaggande, lirkande, gungningar, spiralande och skakningar för att stärka och balansera kroppens bindväv och nervsystem. Vi stärker vår förmåga att känna av kroppen och att röra oss på kroppens villkor.

Yoga Nidra – ‘Yogisk sömn’ – en guidad djupavslappning för inre läkning, mellan vakenhet och sömn. Kan också beskrivas som en form av meditation som oftast utförs liggande på rygg.

Ullyogamattor, filtar, klossar och yogabolster finns att tillgå. Kurserna passar för såväl nybörjare som mer vana utövare.

Information om aktuella kurser:
https://akerlundyoga.se

Kontakt:
i.e.akerlund@telia.com


Kundaliniyoga fördjupning med Camilla Mossberg

Mitt namn är Camilla och jag har varit verksam yogalärare under 13 år och assisterat Yogalärarutbildningar i 12 år.

Det har fördjupat min förståelse för vad yoga är och hur den kan öka ditt välbefinnande.

För mig är den personliga upplevelsen av yoga och meditation viktigast och jag tycker om att anpassa yogan efter olika deltagares nivå, förutsättningar och behov.

Upplevelsen av att landa in i en energi som är högre än sinnet är ett tillstånd för kroppen att må bra där du befinner dig i flödet.

Jag leder Kundaliniyoga som fokuserar på hälsa och har även undervisat i Gravidyoga och Mamma-Bebisyoga under flera år.

Mitt stora intresse för Ayurveda och Yogisk healing har lett till att jag fördjupat mina kunskaper även inom dessa områden genom både utbildningar och utövande.

Välkommen till min yoga!

camilla.yoga@telia.com


Kundaliniyoga med Maria Mebius-Schröder

Maria Mebius-Schröder är internationellt certifierad yoga och meditationslärare samt utbildad i gongterapi. Maria driver Brännö Kundaliniyoga sedan 2013 i sin egna yogastudio på Brännö.

Nu mer än någonsin behöver vi yogan för att stärka vårt immunförsvar, höja vår energinivå, känna mer glädje och lyssna till vår inre vägvisare i denna omställningens tid.

Då så många idag lever i en stressig tillvaro med mycket oro och rädsla kopplat till Covid -19 är Kundaliniyogan särskilt effektiv eftersom det ger så märkbara resultat på kort tid. Du kan lyfta, förändra, förhöja ditt sinnestillstånd på bara några minuter.

                                                  

brannokundaliniyoga@gmail.com eller smsa 0707-929254

Se Brännö Kundaliniyogas hemsida: www.brannokundaliniyoga.se