Mamma&Baby-yoga / Baby-massage

Mamma och baby-yoga / Baby-massage

Postnatal yoga- varje vecka från september till december (75minuter)

Babymassage- 2 kurser (3e, 10e, 17e, 24e september & 1a oktober OCH 5e, 12e, 19e, 26e november & 3december) = 10 tillfällen á 90 minuter

– Kort om mig

Maëva Begon är utbildad Hatha yogalärare med fokus på den gravida/nyblivna mamma och barnyogalärare. Hon är förlossning och post-partum doula, Föda Utan Rädsla- och spädbarnsmassage instruktör. Att kunna erbjuda enkla och kraftfulla verktyg för att stödja, främja kärleksfulla relationer och välmående för kroppen och sinne hos blivande/nyblivna föräldrar, barn och familjer är det hon brinner för.

Mer info finns om mig, mina kurser/klasser och doula uppdrag: www.miniyogigbg.com

Klasser på Yoga Treats under Höstterminen 19:

Mamma&Baby yogakurs (kurs à 5 tillfällen – drop-in i mån av plats)

Mamma & Baby/ postnatal yoga är en mysig och mjuk Hatha yoga klass anpassad just till dig som har gått på kontrollen hos barnmorskan tillsammans med ditt spädbarn som inte kryper ännu. Vi yogar med extra omsorg för den nyblivna mammans kropp. Klassen anpassas efter (stora och små) deltagarnas behov (amning, blöjbyte osv.) och dagsform.​ ​Nybörjare är varmt välkomna!

Babymassagekurs för bebisar upp till 1år (kurs à 5 tillfällen- EJ drop-in)

En mysig stund för att lära känna varandra, ett verktyg för hela livet!

Jag följer International Association of Infant Massage:s kursplan, dvs. att vid varje tillfälle blandar vi praktik (förutsättningar för massage, olika strykningar på olika kroppsdelar, avslappning..), teori (kroppsspråk, kommunikation..) och diskussion om utvalda ämnen eller frågor som är aktuella för deltagarna. Kursen bidrar bl a till att stärka bandet och stödja förståelse och respekt mellan föräldern och barnet, samtidigt som den minskar isoleringen många känner den första tiden hemma med sitt barn.  Fikastund ingår.

Kursen riktar sig till föräldrar med bebisar mellan 0-1 år. Många föräldrar upplever kursen som den perfekta första aktivitet med det nyfödda barnet. Eftersom massagen allltid sker på barnets villkor, finns det lånedockor att träna på om barnet t.ex. sover eller tydligt visar att hen inte vill bli masserad just då.